Pracownik Dussmann obsługujący klienta w strefie Food

Food Services dla stołówek pracowniczych 

Zdrowa, zbilansowana żywność dla pracowników

Zdrowe i wartościowe odżywianie nabrało znacznie większego znaczenia w świecie biznesu. Większość ludzi chce jeść zdrowo - także w pracy. Zadaniem spółki jest codzienne oferowanie pracownikom lekkich, zbilansowanych i smacznych posiłków.

Wartość dodana dzięki usługom

  • Szeroki wybór codziennych usług gastronomicznych
  • Żywność pozyskiwana z rynku lokalnego
  • Wysoka jakość, bogactwo składników odżywczych
  • Produkty ekologiczne dostępne na życzenie

Catering serwowany przez Dussmann

Możemy zagwarantować, że Twoi pracownicy będą mogli delektować się lekkimi, świeżymi i lekkostrawnymi daniami, dostosowanymi specjalnie do różnych gustów i potrzeb wszystkich codziennych gości. Wybierając nasze produkty zwracamy szczególną uwagę na najwyższą jakość i preferujemy współpracę z lokalnymi dostawcami. Dzięki temu możemy oferować lokalne przysmaki oraz międzynarodową kuchnię, zapewniając prawdziwą różnorodność, serwując czystą przyjemność.

Zrównoważony rozwój jest dla nas ważny. Dlatego angażujemy się w walkę z marnowaniem żywności. Polityka ZERO WASTE jest dla nas bardzo ważna. Skrupulatnie planujemy ilość posiłków, nie tylko po to, aby każdy pracownik miał dostęp do zróżnicowanego asortymentu lunchowego, ale także by uniknąć nadmiernego marnowania żywności. Monitorujemy ilość odpadów pokonsumpcyjnych i sprzedajemy je firmom przetwarzającym na biomasę. Zużyty olej jest wykorzystywany do produkcji biopaliw.

Urządzenie z wyświetlaczem dotykowym

PAŃSTWA OPINIA JEST DLA NAS BARDZO WAŻNAWyraź swoją opinię z Dussmann!

Pracownicy działu Food Services na terenie obiektu starają się utrzymywać stały dialog z gośćmi - dlatego regularnie przeprowadzamy ankiety i wykorzystujemy informacje zwrotne do nieustannego doskonalenia.

Kobieta obok automatu z posiłkami

KOMPLETNA OFERTA GASTRONOMICZNAAutomaty ze zdrowymi posiłkami

Automaty sprzedażowe to rozwiązanie gastronomiczne dla pracowników, gości lub pacjentów. Są one dostępne 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu i codziennie uzupełniane świeżymi, zdrowymi posiłkami, przekąskami i napojami.

OFERTA GASTRONOMICZNA PRZYGOTOWANA PRZEZ FIRMĘ DUSSMANNCo rozumiemy przez zrównoważony rozwój?

Zrównoważony rozwój i satysfakcja nie wykluczają się wzajemnie. I właśnie dlatego postanowiliśmy współpracować z naszymi klientami, opracowując zrównoważone koncepcje lokalne. Poniżej garść informacji na ten temat. 

Rolnik trzymający skrzynkę pomidorów

Najwyższa jakość i higiena gwarantują bezpieczeństwo

Oferujemy poczucie bezpieczeństwa i przejrzystą dokumentację w zakresie higieny żywności i higieny osobistej. Dysponujemy certyfikatem EN ISO 9001 w zakresie szkoleń dotyczących higieny, a także sprawdzoną i niezawodną koncepcją HACCP:

  • Analiza potencjalnych zagrożeń dla żywności w procesie produkcji
  • Identyfikacja punktów, w których mogą pojawić się zagrożenia w procesie produkcji
  • Specyfikacja krytycznych punktów kontroli dla bezpieczeństwa żywności
  • Skuteczne procedury testowania i monitorowania krytycznych punktów kontroli
  • Audyty wewnętrzne zapewniające najwyższą jakość

Dussmann Food Services

Znacznie więcej niż żywienie pracowników

Firma Dussmann jest szeroko znana ze swoich wszechstronnych usług w zakresie gastronomii pracowniczej. Ponadto, zapewniamy obsługę szerokiej gamy innych obiektów - od baru kawowego po kompleksową gastronomię, od ośrodków opieki dziennej po domy spokojnej starości. Wspólnie z naszymi klientami przekształcamy ofertę w indywidualnie dopasowane rozwiązania.