News
Nasza specjalistka Food Services - Anna Sabala na kongresie
Nie mogło nas tam być! W imieniu całego zespołu Dussmann dziękujemy naszym klientom, którzy zgodzili się przyjąć nasze zaproszenie do udziału w wydarzeniu.
opublikowany 11/03/2022
Nie mogło nas tam być! ➡️W imieniu całego zespołu Dussmann dziękujemy naszym klientom, którzy zgodzili się przyjąć nasze zaproszenie do udziału w wydarzeniu. ➡️ Dziękujemy Prelegentom, Współwystawcom, Partnerom Biznesowym i po prostu wielu Przyjaciołom, z którymi mieliśmy okazję pierwszy raz od dłuższego czasu zobaczyć i porozmawiać o f2f ➡️ Przede wszystkim jednak dziękujemy organizatorom Obiektów za trud i trud włożony w przygotowanie Konferencji. Brawa dla Krzysztofa Koguta, Sebastiana Pierzgalskiego, Angeliki Majkut, Bartłomieja Jęchorka ➡️Temat jest bardzo przemyślany, panele dyskusyjne rzeczowe i inspirujące. Duży wybór głośników. I bardzo przyjazna atmosfera, która sprzyja budowaniu środowiska branżowego. ➡️ Dziękujemy za bycie częścią tego projektu. ➡️Dziękujemy Anna Sabala i całemu zespołowi zaangażowanemu w projekt za reprezentowanie firmy Dussmann :-)
Nie mogło nas tam być!
➡️W imieniu całego zespołu Dussmann dziękujemy naszym klientom, którzy zgodzili się przyjąć nasze zaproszenie do udziału w wydarzeniu.
➡️ Dziękujemy Prelegentom, Współwystawcom, Partnerom Biznesowym i po prostu wielu Przyjaciołom, z którymi mieliśmy okazję pierwszy raz od dłuższego czasu zobaczyć i porozmawiać o f2f
➡️ Przede wszystkim jednak dziękujemy organizatorom Obiektów za trud i trud włożony w przygotowanie Konferencji. Brawa dla Krzysztofa Koguta, Sebastiana Pierzgalskiego, Angeliki Majkut, Bartłomieja Jęchorka
➡️Temat jest bardzo przemyślany, panele dyskusyjne rzeczowe i inspirujące. Duży wybór głośników. I bardzo przyjazna atmosfera, która sprzyja budowaniu środowiska branżowego.
➡️ Dziękujemy za bycie częścią tego projektu.
➡️Dziękujemy Anna Sabala i całemu zespołowi zaangażowanemu w projekt za reprezentowanie firmy Dussmann :-)